Wordpress

WPvivid Backup Plugin: Alat Gratis kanggo Transfer Situs WordPress

Yen sampeyan wis tau ndeleng apa sing dibutuhake kanggo nransfer situs WordPress menyang domain anyar, sampeyan ngerti iki dudu proses sing paling gampang. Tanpa bantuan saka plugin utawa host web sampeyan, mbutuhake download, upload, lan ngimpor sing angel banget.

Untunge, WPvivid Backup Plugin bisa nransfer situs WordPress sampeyan kanthi siji klik. Saliyane nyedhiyakake serep otomatis lan fungsi mulihake siji-klik, plugin praktis iki uga bisa migrasi situs WordPress menyang domain anyar tanpa repot.

Kiriman iki bakal ngenalake sampeyan menyang WPvivid lan nduduhake carane bisa mbantu nggawe serep, mulihake, lan nransfer situs WordPress sampeyan. Ayo dadi njaluk menyang!

Napa Sampeyan Perlu Cara Transfer Situs WordPress Sampeyan

Internet minangka lanskap sing tansah ganti, lan kadhangkala situs web sampeyan kudu diganti. Ana sawetara alasan kenapa paling apik kanggo mindhah situs WordPress menyang domain anyar. Kanggo wiwitan, yen sampeyan rebranding, domain lawas sampeyan bisa uga ora cocog karo situs sampeyan.

Utawa, yen sampeyan bisa ndarbeni domain sing luwih kuwat, sampeyan bisa nransfer situs sampeyan supaya bisa narik volume lalu lintas sing luwih gedhe ing alamat sing luwih resmi. Utawa, sampeyan mung kudu mindhah file situs web lan database saka lingkungan pangembangan menyang situs langsung.

Pungkasan, ing sawetara kasus, pindhah menyang domain anyar bisa dadi solusi sing paling apik sawise situs sampeyan nampa akeh penalti. Miwiti kadhangkala luwih apik tinimbang proses pemulihan sing dawa lan angel yen domain lawas sampeyan ora entuk akeh lalu lintas.

Sayange, kaya sing wis kasebut sadurunge, nransfer situs sampeyan menyang domain anyar ora gampang. Sawetara host web bakal nulungi utawa nindakake kanggo sampeyan. Nanging, dheweke asring ngisi layanan iki utawa mbutuhake sampeyan duwe salah sawijining rencana sing luwih larang.

Nransfer situs sampeyan kanthi manual mesthi dadi pilihan, nanging beboyo uga angel. Yen ana sing salah, sampeyan bisa ilang situs web sampeyan. Tanpa gawe serep kanggo mulihake situs sampeyan, migrasi menyang domain anyar bisa nyebabake luwih akeh masalah tinimbang ngrampungake.

Pambuka kanggo WPvivid Backup Plugin

Iki ngendi WPvivid Backup Plugin mlebu. Iki minangka serep WordPress gratis lan solusi transfer situs sing bisa digunakake karo panyedhiya hosting apa wae:

WPvivid Homepage.

Serep otomatis dianggep minangka praktik paling apik ing WordPress. WPvivid ngidini sampeyan nyetel jadwal serep lan menehi kontrol lengkap babagan proses kasebut. Sampeyan bisa nyimpen serep karo panyedhiya panyimpenan maya ndhuwur kalebu Dropbox lan Google Drive, lan mulihake situs kanthi siji klik yen ana masalah.

Kajaba iku, WPvivid kalebu fitur migrasi situs sing gampang digunakake sing bakal mbantu nransfer situs WordPress menyang domain anyar. Iki bakal ngidini sampeyan ngindhari proses transfer situs kanthi manual, lan biaya mbayar host kanggo nindakake.

Saliyane ngatur tugas kasebut, WPvivid nyedhiyakake fitur ing ngisor iki:

  • Dhukungan kanggo database gedhe (dites nganti rong Gigabits).
  • Kontrol liwat watesan serep.
  • Pemisahan serep kanggo ngatur ukuran file.
  • Ora ana watesan ukuran file (kajaba panyedhiya panyimpenan utawa hosting sampeyan).
  • Kemampuan kanggo nggawe serep lokal.
  • Pembersihan file sementara lan sampah.
  • Kemampuan kanggo milih apa sing bakal digawe serep (kabeh situs, mung file situs, utawa mung database).
  • Salinan serep sing bisa diundhuh.
  • Kabar email cepet sawise gawe serep rampung.
  • Log kegiatan kanggo ngatasi masalah gampang.

WPvivid Backup Plugin gratis kanggo diundhuh lan digunakake saka Direktori Plugin WordPress. Versi premium kanthi fitur tambahan ana ing karya. Nanging, fitur inti iki bakal tetep gratis kanggo digunakake ing situs WordPress sampeyan.

Deleng Fitur Transfer Siji-Klik WPvivid

Bisa uga ora jelas kepiye proses kaya nransfer situs WordPress menyang domain anyar bisa ditindakake kanthi siji klik. Kanggo ngresiki, kita bakal nuduhake fitur Plugin Serep WPvivid tartamtu iki.

Sadurunge miwiti plugin, sampeyan kudu nginstal WordPress ing domain anyar sing pengin ditransfer situs sampeyan. Sawise situs asli lan tujuan sampeyan siyap, instal WPvivid ing loro-lorone.

Sampeyan bisa nindakake iki liwat Direktori Plugin, utawa kanthi pindhah menyang Plugins> Tambah Anyar ing dashboard WordPress sampeyan lan nggoleki WPvivid. Banjur klik ing nginstal lan Aktifake tombol:

Ngaktifake plugin WPvivid.

Kanthi plugin diaktifake ing loro situs kasebut, pindhah menyang domain tujuan (anyar). Ing dashboard WordPress, navigasi menyang WPvivid > Kunci ing sidebar. Gunakake dropdown kanggo nyetel wektu kadaluwarsa kanggo tombol migrasi, banjur klik ing generate tombol:

Ngasilake kunci migrasi ing WPvivid.

Salin tombol yen wis digawe. Bali menyang situs asli, pilih WPvivid > Migrasi Otomatis saka sidebar dashboard. Banjur tempel tombol ing lapangan sing ditemtokake:

Setelan Migrasi Otomatis ing WPvivid.

Sampeyan banjur bisa nggunakake tombol radio kanggo milih apa sampeyan pengin nransfer kabeh situs, file situs mung, utawa mung database situs. Yen sampeyan mindhah kabeh situs menyang domain anyar, sampeyan bakal pengin milih Database + Files (Kabeh situs web) pilihan.

Minangka cathetan plugin ing kene, kanggo asil sing paling apik, sampeyan pengin mateni sawetara plugin kanggo sementara nalika ngrampungake transfer kasebut. Iki kalebu plugin pangalihan 301, plugin firewall lan keamanan, lan plugin caching.

Sawise plugins sing dibutuhake dipateni lan kabeh setelan lan kunci situs wis ana, sampeyan bisa ngeklik biru transfer tombol kanggo miwiti migrasi otomatis. Yen transfer gagal, WPvivid uga nyathet langkah-langkah kanggo nransfer situs sampeyan kanthi manual.

kesimpulan

Pindhah situs WordPress menyang domain anyar kanthi manual pancen mboseni lan butuh wektu. Kajaba iku, yen sampeyan ora ati-ati, mesthi ana kemungkinan sampeyan bakal kelangan file utawa database situs kanthi ora sengaja sajrone proses kasebut, sing bakal nyebabake bencana kanggo situs web sampeyan.

WPvivid nyedhiyakake solusi serep otomatis sing gampang kanggo WordPress. Sampeyan bisa yakin manawa serep situs sampeyan aman karo panyedhiya panyimpenan maya sing disenengi. Malah luwih apik, menehi cara gratis kanggo nransfer situs WordPress menyang domain anyar kanthi mung siji klik.

Apa sampeyan pangguna WPvivid Backup Plugin? Marang pengalaman sampeyan ing bagean komentar ing ngisor iki!

Kredit Gambar Unggulan: Pixabay.

Plugin Serep WPvivid

Transfer situs WordPress menyang domain anyar kanthi siji klik gratis!

Entuk Plugin

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol