Android

Pangowahan UI komentar YouTube bakal ngrusak pengalaman sampeyan

Owah-owahan UI komentar YouTube anyar bakal ngrusak pengalaman sampeyan. YouTube terus ngupayakake nganyari app Android kanthi fitur lan tes anyar. Ing nganyari paling anyar, dheweke ngganti cara sing disenengi lan statistik liyane ing deskripsi YouTube. Sanajan sawise nampa akeh kritik saka pangguna lan ahli teknologi, dheweke ora nate mbalekake owah-owahan kasebut. YouTube dadi YouTube maneh nindakake sawetara owah-owahan ing UI sing bakal ngrusak pengalaman nonton YouTube kanthi owah-owahan UI komentar anyar.

Pangowahan UI komentar YouTube bakal ngrusak pengalaman sampeyan

Miturut sawetara pangguna ing Twitter lan Reddit, dheweke ngerteni owah-owahan UI komentar YouTube ing Android. Dheweke ujar manawa YouTube nambahake bagean komentar ing video layar wutuh, sing nutupi meh setengah layar lan mindhah video ing pojok. Mesthine, dheweke ora seneng karo owah-owahan anyar ing aplikasi YouTube iki.

Ing nganyari anyar iki, pangguna bisa sesambungan ing komentar nalika nonton video ing mode layar wutuh. Saiki, aku ora ngerti kenapa ana wong sing pengin nglakoni, amarga yen komentar bakal nutupi setengah saka video banjur apa gunane ngalih menyang mode layar wutuh.

Komentar YouTube minangka cara sing apik kanggo sesambungan karo pangripta lan nuduhake tanggapan sampeyan ing video kasebut. Ora, aku ora bakal ngomong babagan jumlah keracunan lan spam sing kita deleng ing bagean komentar YouTube. Saiki, web kebak keracunan, mula aja ngomong babagan iki lan fokus ing perkara sing apik.

Miturut laporan dening AndroidPolice, YouTube wis nyoba sawetara tweak desain ing bagean komentar. Minangka sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ngisor iki, desain bagean komentar diganti dicokot ing kabeh iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, desain bagean komentar diganti kaping pirang-pirang amarga Google nyoba ing alam bébas. Kadhangkala, komentar ndhuwur ilang lan ing liyane, bali karo count komentar lan kolom teks kanggo komentar.

Nganyari UI YouTube sadurunge

YouTube uga bubar ngenalake fitur video Loop sing diuji banget. Iki pisanan ditemokake dening kita nalika browsing YouTube lan seneng video Minecraft. Fitur video loop ing YouTube kanggo Android wis suwe ditunggu-tunggu lan aku seneng yen pungkasane ana ing kene. Kabeh wong ngormati YouTube kanggo fitur video Loop.

Bebarengan karo fitur Video loop, YouTube uga nambahake fitur "Klip". Iki ngidini pamirsa nggawe video siji menit saka stream langsung utawa video sing dawa, sing bisa dituduhake liwat tautan sing kapisah mengko. Iki ana gandhengane karo YouTube Shorts sing ana ing beta suwene setaun lan saiki digabungake menyang YouTube.

Iki bakal ngidini sampeyan nggawe video cendhak sing pengin dituduhake karo kanca-kanca tinimbang nuduhake video sing dawa nganggo cap wektu nalika kanca sampeyan ilang nemokake wektu sing lucu. Saiki sampeyan bisa nindakake kanthi fitur "Klip" anyar. Iku isih ing testing winates, supaya sampeyan bisa njaluk iku ing mangsa. Iku beda karo fitur Nggawe.

Fitur "Klip" uga kasedhiya ing desktop. Sampeyan mung kudu mbukak video favorit lan banjur nggawe Klip metu saka Desktop.

Artikel web

0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
Bali menyang ndhuwur tombol